New-look offices pioneer use of Armstrong’s bespoke metal baffles

Armstrong marked the first UK use of its wood-effect metal baffles in a prestigious £3.9 million office refurbishment.

Their VP-500 vertical metal baffles with a US Walnut finish were specified by BPR architects for Blake House (formerly Teal House), a three-storey office building on Cowley Business Park in Uxbridge. The 300mm-high metal baffles bring a contemporary linear aesthetic to a new lobby extension and refurbished main stairs alongside metal MicroLook tiles in the open-plan office areas, Armstrong’s new Drywall Grid System (DGS) for plasterboard ceilings in staircase areas, and Ultima+ Vector mineral tiles in the core areas.

Share this article

Login to post comments

About us

Future Constructor & Architect is a specification platform for architects and building contractors, which focuses on top-end domestic and commercial developments.

As well as timely industry comment and legislation updates, the magazine covers recent projects and reviews the latest sustainable building products on the market. Subscribe here.

Privacy policy

Latest updates

e-newsletter

Sign up below to receive our weekly building product updates e-newsletter and our monthly digital magazine editions from FC&A via email: